Kategórie
 
 
 
 
 

 Po-Pi 8:00-16:00 | SO 8:00-12:00 apríl-august

Ak nedvíhame, venujeme sa zákazníkom, zavoláme vám späť akonáhle to bude možné, prípadne nám pošlite e-mail.

 
 
 
 
 

Morská soľ

Autor: Poolman     Dátum: 25.11.2019     Čítanie na: 1 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

Morská soľ do bazéna z Chorvátska je využívaná pre dezinfekciu, kedy sa chlór vytvára elektrolýzou z chloridu sodného. Tento systém inšpirovaný prírodou je veľmi efektívny.

Aby ste mohli vo svojom bazéne využívať tento princíp, musí byť súčasťou bazénovej technológie elektrolýzer slanej vody ASIN AQUA Salt alebo ASIN Salt. ASEKO vám prináša jedinečný  vysoko výkonný  elektrolýzer ASIN AQUA Salt. Zariadenie kontinuálne meria pH a koncentráciu voľného chlóru alebo redox potenciálu. Automaticky je tak regulovaná  produkcia chlóru a hladina pH. Vy sa o nič nestaráte a len si užívate krištáľovo čistú vodu bez zbytočnej chémie. K tomuto zariadeniu dodávame morskú soľ z Chorvátska v praktickom 25 kg balení.

Systém je vhodný pre bazény a vírivky sa slanou vodou o celkovom objeme do 90 m3. Všetko môžete sledovať pomocou mobilnej či webovej aplikácie. Vidíte tak hodnoty pH, obsah voľného chlóru, teplotu vody a aktuálne produkciu chlóru a v prípade potreby aj dávkovanie algicídu. Nechajte sa rozmaznávať a doprajte si ničím nerušený relax v bazéne či vírivke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia